El servei de càtering Vernissage us proposem alguns menús perquè pogueu escollir més d'una carta de plats i perquè vosaltres mateixos pogueu confeccionar un menú que s'adapti als vostres gustos i necessitats.

En el moment que els nostres nuvis han escollit, som nosaltres els qui ens traslladem a casa vostra per cuinar-vos allà mateix el menú que heu escollit per un dia tant especial.

Creiem que la intimitat i la proximitat amb el client és la manera més adequada per prendre aquestes desicions. Un cop ho tinguem tot escollit, només us faltarà disfrutar al màxim del vostre dia sense preocupar-vos absolutament de res! Nosaltres decorarem, tematitzem els espais... Perquè tot quedi perfecte! Els aperitius i els plats sempre són cuinats al mateix lloc de la celebració aconseguint, d'aquesta manera, una elaboració òptima de cada plat.

El nostre personal estarà pendent de tots els vostres convidats i farem que tothom estigui com a casa i, si cal, també elaborarem menús personalitzats per celíacs, vegetarians...